Uthyrning

PNO är Nordens marknadsledande traileruthyrare med 12 000 trailers. Vi har ett stort urval av produkter i vår trailerflotta. Vi erbjuder lösningar på alla transportbehov.  I över 35 år har vi hyrt ut trailers och bistått kunder med den bästa rådgivningen och kompetensen. Vi är specialister på att ta fram kundanpassade trailers och kan möta behoven snabbt.

Ett bra alternativ till att köpa en trailer är att hyra en trailer. Då behöver man inte binda kapital i stora investeringar med betydande risk. Att hyra en trailer är mycket prisvärt och prisstabilt då man slipper oförutsedda kostnader. Utöver en prisvärd lösning är det också flexibelt och enkelt vilket resulterar i stor handlingsfrihet för hyrestagaren.

Vi jobbar både med kort- och långtidsavtal för att täcka den normala driften samt kortare intensiva perioder. Behoven ser olika ut beroende på många faktorer. Vårt mål är att med vår expertis bistå med rådgivning oberoende om det gäller ett långtidsavtal eller ett korttidsavtal för att kunden ska få den bästa produkten.

Vi säkrar kvalitén på våra trailers genom en rad viktiga faktorer:

  • Produktkvalitet
  • Egna PNO-verkstäder där vi utför; underhåll, service och skadehantering
  • Ung genomsnittsålder på 54 månader
  • Kunskap och erfarenhet

Vår vision är att PNO skall vara tongivande inom branschen och bistå med den mest kompetenta och optimala lösningen för marknadsbehoven.

Vi jobbar med kvalitetsleverantörer som Krone, Ekeri  och Schmitz.

Vi är specialister på Moving Floor och vi är generalagenter för Kraker i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

För vidare information om leverantörer och partners se, ”Partners under Om PNO”.

Joakim, Vesa, Maimu och Teemu jobbar med rådgivning och uthyrning. Kontakta dem via epost eller ring när det uppstår frågor om något som produkter, rådgivning vid transport, offertförfrågan uthämtning eller återlämnande av trailer. Vi ser fram emot att höra av er! Kontaktuppgifter hittas under ”Kontakt”.